Rentalcars.com wordt als "Gemiddeld" beoordeeld met 2,8 / 5 op Trustpilot (2024)

Rentalcars.com wordt als "Gemiddeld" beoordeeld met 2,8 / 5 op Trustpilot (1)

153.837 • Gemiddeld

Rentalcars.com wordt als "Gemiddeld" beoordeeld met 2,8 / 5 op Trustpilot (2)

2,8

In de categorie Autoverhuur

Een review schrijven

BedrijfsactiviteitBekijk alles

Rentalcars.com wordt als "Gemiddeld" beoordeeld met 2,8 / 5 op Trustpilot (3)Rentalcars.com wordt als "Gemiddeld" beoordeeld met 2,8 / 5 op Trustpilot (4)

Een review schrijven

Rentalcars.com wordt als "Gemiddeld" beoordeeld met 2,8 / 5 op Trustpilot (5)

Reviews2,8

153.837 in totaal

5 sterren

54%

Sorteer:

Perfecte service

Via rentalcars een auto gehuurd en hun partner Klass Wagen in Lissabon Portugal gaf een perfecte wagen. Vooral het terugbrengen verliep enorm vlot en supervriendelijk. (Ons contractnr was LIS-15081220883337)

Datum van ervaring: 19 maart 2024

Rentalcars.com wordt als "Gemiddeld" beoordeeld met 2,8 / 5 op Trustpilot (7)

Geen service van Klanten'service'

De boekingsmachine verschuift ophaal- en terugbrengtijden, dat heb je pas door bij de bevestiging. Vraag je beleefd of Rentalcars dat even naar de goede tijden wil terugzetten. Kunnen ze niet! Moet je annuleren en opnieuw boeken, maar dan geven ze niet meer dezelfde prijs! Diverse mails hierover gestuurd, maar geen medewerking. Zeer teleurstellend

Datum van ervaring: 25 maart 2024

Rentalcars.com wordt als "Gemiddeld" beoordeeld met 2,8 / 5 op Trustpilot (8)

Bij het ophalen van de auto in Rome bij…

Bij het ophalen van de auto in Rome bij termini werkte het pincode kastje niet. Mijn kaart dus geblokkeerd. Credit card service gebeld, het lag niet aan mij maar aan de balie medewerkster van rentalcars. Ze stond op en liep gewoon weg. Daar sta je dan met een geblokkeerde credit card en geen auto.

Datum van ervaring: 07 maart 2024

Rentalcars.com wordt als "Gemiddeld" beoordeeld met 2,8 / 5 op Trustpilot (9)

Verzekeringstruc

Via deze site heb ik geboekt bij Jumbo Cars San Jose (Costa Rica). De verzekering die ik via Rentalcars had geboekt (320,00 euro), werd niet geaccepteerd. Ik moest bij Jumbo Cars nog een verzekering betalen a 780,00 US dollar, of ik kon 32000,00 US dollar borg betalen.

Ondanks dat ik de 320,00 euro van Rentalcars.com uiteindelijk terug heb gekregen, heb ik toch 780,00 US dollar moeten betalen voor de verzekering. Veel meer dan het bedrag dat was afgesproken. Een slimme truc dus om mensen voor een “goedkoper” bedrag te laten boeken.

Datum van ervaring: 31 januari 2024

Rentalcars.com wordt als "Gemiddeld" beoordeeld met 2,8 / 5 op Trustpilot (10)

NOOIT MEER RENTALCARS!

NOOIT MEER RENTALCARS!

Wij boekten met rentalcars een huurauto + verzekering voor in de luchthaven van Cancun. Het autoverhuurbedrijf was Europcars.

Bij het ophalen van onze huurauto blijkt dat wij nog 450 Euro moeten betalen. Wij konden de extra kosten niet vermijden en werden er toe gedwongen dit te betalen, anders kregen wij onze huurauto niet mee. Geen idee voor wat wij moesten bijbetalen. Rentalcars beloofde ons dat er 'no hidden fees' zijn. Wij zijn dus opgelicht. Na contactname met Rentalcars kunnen zij onze extra kosten niet terugbetalen.

Datum van ervaring: 03 maart 2024

Rentalcars.com wordt als "Gemiddeld" beoordeeld met 2,8 / 5 op Trustpilot (11)

Had daar een auto geboekt in Malaga…

Had daar een auto geboekt in Malaga AirPort voor €95,03 kwamen we de auto ophalen zeiden we dat we er voor de rest er niks bij willen .
Komt ze met de rekening in het Spaans waar wij dus niks van begrijpen moest ik € 357 betalen .
Ik had al €95,03 in Nederland betaald ben dus flink bij de neus genomen krijg als het goed is €137 terug dus €315 kwijt in plaats van €95.03

Datum van ervaring: 10 maart 2024

Rentalcars.com wordt als "Gemiddeld" beoordeeld met 2,8 / 5 op Trustpilot (12)

Foutieve reclame gratis annuleren

Tijdens de boeking via rentalcars werd aangegeven dat de huurauto tot op dezelfde dag nog gratis geannuleerd kon worden. Een dag voor vertrek kon de huurauto echter niet meer geannuleerd worden; er was een minimale periode van 48uur nodig. Kortom - foutieve reclamevoering en erg onhandig gezien ik nu overbodige kosten gemaakt heb. Uiteindelijk de huur dan maar door laten gaan, en de auto en het huurproces lokaal waren OK.

Datum van ervaring: 26 januari 2024

Rentalcars.com wordt als "Gemiddeld" beoordeeld met 2,8 / 5 op Trustpilot (13)

Een slecht telefonisch bereikbaar…

Een slecht telefonisch bereikbaar bedrijf!
We zijn al dagen bezig om
Iemand te pakken te krijgen. Ook via internet een klachtenformulier ingevuld om schade die wij niet hebben gehad en toch door Clickrent (Malaga Airport)is afgehaald van onze creditkaart terug te krijgen. We zijn daar voor verzekerd bij Rentalcars.
Nooit meer gaan wij dit bedrijf gebruiken voor huurauto !!!!

Datum van ervaring: 09 oktober 2023

Rentalcars.com wordt als "Gemiddeld" beoordeeld met 2,8 / 5 op Trustpilot (14)

Top service, bij foutieve boeking

Via rentalcars hadden we een kleine auto geboekt (fiat500) alleen hadden we dit op de verkeerde naam gedaan (de naam op de creditcard moet overeenkomen met degene die geboekt heeft). Het staat in de voorwaarden maar we hebben eroverheen gelezen. Telefonisch werd er gezocht naar een oplossing. We konden een nieuwe boeking doen en de oude zou geannuleerd en teruggestort worden.
Heel netjes van Rentalcars, top service!
De auto was trouwens ook dik in orde, we kregen een Volkswagen golf mee.

Datum van ervaring: 09 september 2023

Rentalcars.com wordt als "Gemiddeld" beoordeeld met 2,8 / 5 op Trustpilot (15)

Overall prima site

Goed maar soms bug met betalen via de app. Betere functionaliteit via de website. Kon geen extra verzekering toevoegen. Maar ligt misschien aan rental company. Na andere keuze lukte dat wel. Makkelijk andere kunnen annuleren. Verder betrouwbare site en goed telefonisch bereikbaar.

Datum van ervaring: 22 februari 2023

Rentalcars.com wordt als "Gemiddeld" beoordeeld met 2,8 / 5 op Trustpilot (16)

Autohuur prima maar wacht nog op een resitutie

Van 2 januari tot en met 11 januari een auto mogen huren bij Sixt in Panama stad. Een mooie reis gemaakt maar bij het terugbrengen van de auto moesten we nog een betaling doen omdat Sixt in de administratie had staan dat er een extra bestuurder was. Dit was niet het geval en hebben we uitgelegd. De betaling was niet nodig aldus de vriendelijke medewerkster maar is wel afgeschreven van onze creditcard. Hier hebben we een e-mail over gestuurd maar tot op de dag van vandaag nog geen reactie of restitutie. Jammer

Datum van ervaring: 10 januari 2023

Rentalcars.com wordt als "Gemiddeld" beoordeeld met 2,8 / 5 op Trustpilot (17)

Auto huren in het buitenland? Rentalcars.com!

Via Rentalcars heb ik intussen een 10-tal keren een auto gehuurd, in verschillende landen en bij verschillende verhuurmaatschappijen. Telkens betaalde ik een correcte prijs voor de huur (+/- € 150/week). AANRADER: sluit de full insurance verzekering van Rentalscars af bij je huur. Na mijn laatste vakantie, heb ik er gebruik van moeten maken en ik kreeg binnen de 10 dagen het geld op mijn rekening gestort. Ik zal rentalcars in de toekomst zeker nog raadplegen voor het huren van een auto tijdens vakantie/in het buitenland!

Datum van ervaring: 13 april 2023

Rentalcars.com wordt als "Gemiddeld" beoordeeld met 2,8 / 5 op Trustpilot (18)

Een prima auto en prima service

Een prima auto en prima service. Auto opgehaald op Lesbos airport. Medewerker van Billy's rental stond al te wachten en we konden razendsnel weg met de auto. Inleveren ging ook snel en probleemloos op de luchthaven. Medewerker stond weer klaar om auto in ontvangst te nemen en te controleren. Vriendelijk en behulpzaam.

Datum van ervaring: 22 mei 2023

Rentalcars.com wordt als "Gemiddeld" beoordeeld met 2,8 / 5 op Trustpilot (19)

RENTAL CAR VERTRAAGD TERUGBETALING MEY SMOESJES

Geachte heer Rowan,

Het is schokkend om van u ter vernemen, dat ons voorgeschoten bedrag van EUR 3.800 nog steeds niet is terugbetaald, terwijl mij is verzekerd, dat ik het hele bedrag binnen enkele bedragen zou terugkrijgen.

Ik heb al contact opgenomen met onze advocaat en ook met de ANWB.

Op het moment dat ik u op de hoogte stelde van een nieuwe claim van First Rental in Zuid-Afrika, gaf u mij te kennen dat ik het bedrag moest betalen en onmiddellijk claimen via de website van Rental Cars.

Toen bleek dat Rental Cars al mijn Manage mijn Booking had geblokkeerd.

Donderdag vertrek ik naar Kameroen. Mocht bij terugkeer het bedrag niet geheel binnen zijn, dan hou ik mijn recht om alles te doen om betaling af te dwingen.

Rental Cars heeft dus heel duidelijk mij en mijn familie geeft misleid.

Ik heb alle documenten goed bewaard. Ik was voor de volle honderd procent verzekerd voor schade bij een eventuele ongeval.

Met vriendelijke,

Groeten.

BEN Zwinkels

Datum van ervaring: 05 januari 2024

Rentalcars.com wordt als "Gemiddeld" beoordeeld met 2,8 / 5 op Trustpilot (20)

Firefly zijn oplichters - Rentalcars doet zaken met hen

Auto gehuurd via Rentalcars bij Firefly Malaga. Vooraf betaald aan Rentalcars. Aan de desk bij Firefly is er ongevraagd verzekering toegevoegd, dit is niet besproken of gemeld... Maar ik heb het contract ondertekend en daarom moet ik deze kosten betalen.
Ik vind dat Rentalcars dit met Firefly moet bespreken of geen zaken meer met hen moet doen...

Datum van ervaring: 07 oktober 2023

Rentalcars.com wordt als "Gemiddeld" beoordeeld met 2,8 / 5 op Trustpilot (21)

MOUZAKI RENTALS Zakyntos

😡 Mijn dochter huurde met vrienden een auto. Kreeg eerst 2 x auto die niet de berg op kwam. Volgende dag een nieuwe. Wij werden aangereden door scooters. Die er vandoor gingen.😢niet onze schuld. Waren extra verzekerd. Gelukkig filmpje gemaakt hoe we de auto meekregen.Ze lieten ons 1000 euro betalen voor schade. Ook oude schade die we met film konden bewijzen dat die er al zaten. Uiteindelijk 600 euro. Anders nog meer opgelicht. Stelletje Oplichters! !!!!!!! Gevoel dat zij ons zelf express hebben aangereden? Ze zeiden. Alleen Verzekerd voor eerste auto 😡😡 totale paniek terwijl wij er niks aan konden doen. NOOIT meer MOUZAKI RENTALS Zakyntos !!!

Datum van ervaring: 19 augustus 2023

Rentalcars.com wordt als "Gemiddeld" beoordeeld met 2,8 / 5 op Trustpilot (22)

Reviews bij Rentalcars van Booking.com…

Reviews bij Rentalcars van Booking.com zijn niet correct. Hebben een Budget auto geboekt in Faro. Werden onder valse voorwendselen door Budget een extra 149 euro aangerekend op mijn Visa. Ik had Budget geselecteerd op basis van reviews. Later zag ik dat de reviews van Budget Faro bij Rentalcars al jaren niet meer werden bijgehouden. Daarnaast werd mijn of nieuwere reviews niet geplaatst. Dit maakt de betrouwbaarheid van reviews op Booking.com + betrekkelijk.

Datum van ervaring: 13 februari 2023

Rentalcars.com wordt als "Gemiddeld" beoordeeld met 2,8 / 5 op Trustpilot (23)

Schappelijke prijs voor de huurauto in…

Schappelijke prijs voor de huurauto in Ponta Delgada. Volledige dekking gekozen. Helaas schade door een parkeerpaaltje. De volledige 450 euro is vergoed binnen 2 dagen antwoord. Dit is wat je hoort te verwachten bij zulke service. Tevreden klant.

Datum van ervaring: 31 mei 2023

Rentalcars.com wordt als "Gemiddeld" beoordeeld met 2,8 / 5 op Trustpilot (24)

hele zwakke feedback

bij het ophalen nog eens betaald aan de verhuusfirma.
voor uitleg nadien absoluut niet geholpen geweest door rental cars, ze doen geen enkele moeite om uit te zoeken wat fout is gegaan, enkel mails met blablabla.
zou in't vervolg alleen nog maar rechtstreeks boeken bij een verhuurmaatschappij, want geen enkele meerwaarde hier

Datum van ervaring: 15 mei 2023

Rentalcars.com wordt als "Gemiddeld" beoordeeld met 2,8 / 5 op Trustpilot (25)

Goed en netjes geregeld

Het online boeken verliep soepel.
Ophalen en terug brengen was snel geregeld (airport Geneve, incl. shuttlebus).
De auto was netjes, onbeschadigd en modern.

LET OP! De creditcard moet op dezelfde naam staan als die van de hoofdbestuurder. Bij het boeken wordt je hier niet op geattendeerd en kan je dus een creditcard op een andere naam invullen dan de ingevulde naam van de hoofdbestuurder. Echter krijg je twee dagen voor vertrek een bericht met een link waarin je de benodigdheden voor het ophalen vindt; te laat om nog een creditcard aan te vragen.

Helaas betaal je volledige dagen ook al heb je de auto maar 3 uur extra nodig.

Verder waren wij erg tevreden met de auto en de service.

Datum van ervaring: 15 april 2023

Rentalcars.com wordt als "Gemiddeld" beoordeeld met 2,8 / 5 op Trustpilot (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Gov. Deandrea McKenzie

Last Updated:

Views: 6026

Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Gov. Deandrea McKenzie

Birthday: 2001-01-17

Address: Suite 769 2454 Marsha Coves, Debbieton, MS 95002

Phone: +813077629322

Job: Real-Estate Executive

Hobby: Archery, Metal detecting, Kitesurfing, Genealogy, Kitesurfing, Calligraphy, Roller skating

Introduction: My name is Gov. Deandrea McKenzie, I am a spotless, clean, glamorous, sparkling, adventurous, nice, brainy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.