Pas de toetsenbordinstellingen aan op uw Galaxy -telefoon (2023)

Adjust keyboard settings on your Galaxy phone (1)

Of u nu leuke berichten naar vrienden wilt verzenden of iets belangrijks wilt typen, uwtelefoonsToetsenbordinstellingen hebben u gedekt.U kunt emoji's verzenden, de taal van het toetsenbord wijzigen, het standaardtoetsenbord wijzigen of zelfs dingen met uw stem typen.

Opmerking:Beschikbare schermen en instellingen kunnen variëren door draadloze serviceprovider, softwareversie en telefoonmodel.De stappen zijn alleen van toepassing op het standaard Samsung -toetsenbord.

Toetsenbordinstellingen

Het mooie van het standaard Samsung -toetsenbord is hoe aanpasbaar het is.U kunt de taal, lay -out, thema's, maat, grootte, feedback wijzigen en zelfs aangepaste symbolen toevoegen.

VanInstellingen, zoek naar en selecteerSamsung -toetsenborden pas vervolgens de gewenste toetsenbordinstellingen aan.U kunt ook toegang krijgen tot deze pagina door te tikkenInstellingenPictogram in de werkbalk van het toetsenbord.

U kunt bijvoorbeeld een nieuwe taal toevoegen.KraanTalen en typen, tik dan opBeheer invoertalen, en tik dan op deschakelaarNaast uw gewenste taal.U kunt ook een nieuwe taal downloaden door op dedownloadenIcon naast een taal.

Om de nieuwe taal te gebruiken, navigeer je naar het Samsung -toetsenbord en tik je vervolgens op detaalIcon (het ziet eruit als een wereldbol).Druk optaalPictogram opnieuw om tussen de talen te schakelen.

Adjust keyboard settings on your Galaxy phone (2)

Wil je de manier veranderen waarop het toetsenbord eruit ziet?Thema'skan u helpen uw hele apparaat aan te passen.

Gebruik de werkbalk op het toetsenbord

Je kunt grappige GIF's en stickers naar je vrienden en familie sturen, ongeacht de telefoon die ze gebruiken.Uw telefoon zal ze automatisch omzetten in een multimediabericht.

Navigeren naarBerichten, en tik dan opNieuw gesprek.Voer of kies een ontvanger in of tik vervolgens op deVoer bericht inVeld om het toetsenbord omhoog te trekken.De werkbalk verschijnt automatisch.

Uit de werkbalk kunt u uit plezier kiezenEmoji's, Stickers, GIF, spraakinvoer en instellingen.KraanVouw de werkbalk uit(De drie horizontale stippen) om nog meer opties op uw telefoon te zien.

Adjust keyboard settings on your Galaxy phone (3)

Als u de werkbalk niet leuk vindt of deze niet vaak gebruikt, kunt u deze uitschakelen.Tik met het toetsenbord openInstellingenPictogram dat op de werkbalk verschijnt.Druk opschakelaarNaast toetsenbordwerkbalk om de werkbalk te laten verdwijnen.Als je het ooit wilt inschakelen, moet je naar navigerenInstellingen, zoek naar en selecteerSamsung -toetsenbord, en tik dan op deschakelaaropnieuw.

Typ met uw stem

Er zijn twee ingebouwde spraak-to-text-apps op uw telefoon: Samsung spraakinvoer en Google Voice Typing.

 1. Om deze functies in te schakelen, navigeer naar en openInstellingen.

 2. KraanAlgemeen bestuur, en tik dan opToetsenbordlijst en standaard.Druk opschakelaarNaast Samsung -steminvoer.

  Adjust keyboard settings on your Galaxy phone (4)

 3. U moet ook tikken op deschakelaarnaast andere voice-to-text-functies om ze uit te schakelen.

  Opmerking:Zorg ervoor dat slechts één spraakassistent op uw telefoon wordt geactiveerd.

 4. U bent nu klaar om een bericht te typen met behulp van uw stem!Open deBerichtenApp en begin een nieuw gesprek.

 5. Druk opMicrofoonPictogram op de werkbalk van het toetsenbord.

  Adjust keyboard settings on your Galaxy phone (5)

Opmerking:Als het je eerste keer is dat je Samsung -spraakinvoer gebruikt, moet je misschien akkoord gaan met de voorwaarden of wat machtigingen toestaan.

Wijzig de toetsenbordmodus

Hoewel je waarschijnlijk van je Galaxy -telefoon houdt, ben je misschien nog niet gewend om erop te typen.Dat is OK, omdat er 3 verschillende toetsenbordmodi zijn die u kunt gebruiken om het typen eenvoudiger te maken.

Navigeren naarInstellingen, en tik dan opAlgemeen bestuur.KraanSamsung -toetsenbordinstellingen, en tik dan opModus.

U kunt kiezen uit de volgende toetsenbordmodi:

Adjust keyboard settings on your Galaxy phone (6)

 • Standaard toetsenbord:Dit is de normale toetsenbordweergave, met het toetsenbord van uw telefoon op het scherm uitgerekt om het hoofdscherm te vullen.

 • Toetsenbord met één hand:Deze modus verschuift het toetsenbord naar de rechterkant van het scherm.Om het toetsenbord naar links te schakelen, tikt u op deLinker pijlicoon.

 • Drijvend toetsenbord:Deze modus verandert het toetsenbord in een kleine zwevende pop -up in het midden van het scherm.

 • Split toetsenbord:Deze modus splitst het toetsenbord in tweeën wanneer in landschapsweergave, of bij gebruik op bredere apparaten zoals een tablet of z FOLD4.

Wijzig het standaardtoetsenbord

Typen gaat veel spannender worden.Als u een nieuw toetsenbord wilt, kunt u er een downloaden die bij uw stijl past in de Play Store en Galaxy Store.

Zodra u een toetsenbord hebt gedownload, navigeer je naarInstellingen, en tik dan opAlgemeen beheer.KraanToetsenbordlijst en standaard, en tik dan opStandaard toetsenbord.Selecteer vanaf daar uw gewenste toetsenbord.

Adjust keyboard settings on your Galaxy phone (7)

Gebruik slimme typopties

Het Samsung -toetsenbord kan u helpen met slimme typopties zoals tekst en emoji -suggesties.Emoji's en stickers verschijnen bijvoorbeeld in de werkbalk terwijl u typt, zodat u ze snel aan uw berichten kunt toevoegen zonder ernaar te zoeken.Als u deze opties moet aanpassen, navigeer dan naarInstellingen, tik dan opAlgemeen bestuur, en tik dan opSamsung -toetsenbordinstellingen.Tik vanaf daar op deSwitch (Es)Naast de volgende opties onder slim typen:

 • Voorspellende tekst:Het toetsenbord zal woorden voor u voorstellen terwijl u typt.Selecteer gewoon het woord om het aan uw bericht toe te voegen.

 • Emoji's voorstellen:Het toetsenbord suggereert emoji's die overeenkomen met wat u typt.

 • Stel stickers voor tijdens het typen:Het toetsenbord suggereert stickers die overeenkomen met wat u typt.

 • Auto vervangen:Het toetsenbord vervangt woorden voor u terwijl u typt.U kunt tikken op deruimtebalkofBinnenkomenSleutel om het nieuwe woord te gebruiken.

Adjust keyboard settings on your Galaxy phone (8)

Adjust keyboard settings on your Galaxy phone (9)

 • Stel tekstcorrecties voor:Het toetsenbord corrigeert automatisch grammatica en zinnen voor u.Suggesties zullen worden gemarkeerd met groen onderstreept.U kunt ook tikkenBeheer appsOm te kiezen welke apps tekstcorrecties ontvangen.

 • Tekst snelkoppelingen:Voeg uw eigen snelkoppelingen toe voor vaak gebruikte zinnen.

 • Meer typenopties:Pas aanvullende voorkeuren aan zoals Auto Capitalize en Auto -afstand.

Wijzig het formaat van het toetsenbord

Misschien wil je het toetsenbord iets kleiner of groter zijn.Veeg gewoon naar en tik opGrootte en transparantie, en sleep dan hethandgrepenaan de zijkanten van het toetsenbord om het naar wens aan te passen.Gebruik depijlknopin het midden om het toetsenbord te verplaatsen.Tik dan opKlaar.Tik om het toetsenbord naar zijn oorspronkelijke grootte terug te kerenResetten.

Adjust keyboard settings on your Galaxy phone (10)

Verwijder geleerde woorden uit het toetsenbord

Het Samsung -toetsenbord leert uw vaak gebruikte woorden, evenals nieuwe woorden wanneer u typt.Als u opnieuw moet beginnen, kunt u de geleerde woorden verwijderen.

VanInstellingen, zoek naar en selecteerSamsung -toetsenbord, en veeg vervolgens naar de bodem.KraanReset naar standaardinstellingen, en tik dan opWis gepersonaliseerde voorspellingen.KraanWissen.

Adjust keyboard settings on your Galaxy phone (11)

Reset het toetsenbord

Als je een beetje overboord ging met het aanpassen van het toetsenbord, kun je het gemakkelijk terugbrengen naar de oorspronkelijke status.

VanInstellingen, zoek naar en selecteerSamsung -toetsenbord, en veeg dan helemaal naar de bodem.KraanReset naar standaardinstellingenen selecteer vervolgens uit het volgende:

 • Reset toetsenbordinstellingen:Reset uw toetsenbordinstellingen naar hun standaardwaarden.Dit zal gedownloade talen niet verwijderen.

Adjust keyboard settings on your Galaxy phone (12)

 • Personaliseerde voorspellingen wissen:Wis gegevens die worden gebruikt voor woordvoorspellingen.Dit zal ook geleerde woorden verwijderen.

 • Personaliseerde touchherkenningsgegevens wissen:Wis op touchherkenningsgegevens.

 • Zorg ervoor dat u tiktWissenals daarom gevraagd wordt.U kunt alle drie de opties selecteren als u liever alles reset.

Andere antwoorden die kunnen helpen

 • Gebruik de Samsung -berichten -app op uw Galaxy -telefoon of tablet
 • Wijzig de achtergrond en pictogrammen op uw Galaxy -telefoon of tablet

Adjust keyboard settings on your Galaxy phone (13) Adjust keyboard settings on your Galaxy phone (14)

Neem contact met ons op

We zijn hier voor jou.

Wilt u meteen hulp?

E -mail als contactoptie werd stopgezet vanaf 3 april 2019. Neem contact met ons op via Live Chat voor een sneller antwoord.

Adjust keyboard settings on your Galaxy phone (21) Adjust keyboard settings on your Galaxy phone (22)

Bel of sms ons Bel ons

Hoe kunnen we u helpen?

1-800-Samsung 1-800-Samsung

1-800-726-7864 1-800-726-7864

 • Mobiel 8 uur - 12 uur oost 7 dagen per week

 • Home Electronics & Appliance 8 uur - 12 uur oost 7 dagen per week

 • Het/computergebruik 8.00 - 21.00 uur EST 7 dagen per week

 • Tekstondersteuning 24 uur per dag 7 dagen per week

We zijn hier voor jou

Neem online contact met ons op via chat en krijg ondersteuning van een expert op uw computer, mobiel apparaat of tablet.Ondersteuning is ook beschikbaar op uw mobiele apparaat via de Samsung -leden -app.

Krijg ondersteuning

Adjust keyboard settings on your Galaxy phone (23) Adjust keyboard settings on your Galaxy phone (24)

© 2023 Samsung Electronics America, Inc. Samsung, Samsung Galaxy en Family Hub zijn handelsmerken van Samsung Electronics Co., Ltd. Alle andere merken, producten en diensten, en hun respectieve handelsmerken, namen en logo's, zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.De bovenstaande inhoud wordt alleen voorzien voor entertainment en informatiedoeleinden.Raadpleeg de gebruikershandleiding voor meer volledige informatie.Alle hierin opgenomen informatie kan zonder kennisgeving worden gewijzigd.Samsung is niet verantwoordelijk voor directe of indirecte schade, die voortvloeien uit of gerelateerd aan gebruik of afhankelijkheid van de inhoud hierin.

Inhoudsopgave

Adjust keyboard settings on your Galaxy phone (25)

Snelle, eenvoudige afrekenen met Shop Samsung -app

Eenvoudig aanmelden, Samsung Pay, meldingen en meer!

Of blijf winkelen op samsung.com

Adjust keyboard settings on your Galaxy phone (26)

×

Adjust keyboard settings on your Galaxy phone (27)

De winkel Samsung -app

Gratis standaard verzending, exclusieve aanbiedingen en financieringsopties.

×

Adjust keyboard settings on your Galaxy phone (28)

De winkel Samsung -app

Gratis standaard verzending, exclusieve aanbiedingen en financieringsopties.

×

U staat op het punt om om te gaan naar informatie over beleggersrelaties voor de VS.

Bedankt voor het bezoeken van Samsung U.S. Investor Relations.U wordt via een nieuw browservenster doorgestuurd naar de Samsung Global -website voor informatie over de Amerikaanse investeerdersrelaties.

ANNULEREN

DOORGAAN

×

Omleidingsmelding

Vanaf 1 november 2017 werden de Samsung Electronics Co., Ltd. Printer Business en de gerelateerde gelieerde ondernemingen overgedragen aan HP Inc.

Ga voor meer informatie naar de website van HP:http://www.hp.com/go/samsung


Selecteer doorgaan met het bezoeken van de website van HP.

ANNULEREN

DOORGAAN

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Zonia Mosciski DO

Last Updated: 04/12/2023

Views: 6058

Rating: 4 / 5 (71 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Zonia Mosciski DO

Birthday: 1996-05-16

Address: Suite 228 919 Deana Ford, Lake Meridithberg, NE 60017-4257

Phone: +2613987384138

Job: Chief Retail Officer

Hobby: Tai chi, Dowsing, Poi, Letterboxing, Watching movies, Video gaming, Singing

Introduction: My name is Zonia Mosciski DO, I am a enchanting, joyous, lovely, successful, hilarious, tender, outstanding person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.