Hier zijn de prospects met de beste tools in de vernieuwde Top 100 (2023)

14 augustus 2023

Here are the prospects with the best tools on the revamped Top 100 (1)

Jim Callis

@JimCallisMLB

Wanneer we in januari de Top 100 Prospects-ranglijst van MLB Pipeline bijwerken, analyseren we ook welke spelers over de beste individuele tools op de lijst beschikken. Een aantal van de fenomenen diezeven maanden geleden onderscheidingen verdiendhebben als rookies hun talenten laten zien.

Francisco Alvarez (beste kracht) staat op de eerste plaats van alle rookies wat betreft homerunpercentage (7,5 procent) en tweede in homeruns (21). Corbin Carroll (snelste loper) gebruikt zijn snelheid om indruk te maken in alle fasen van het spel. Hunter Brown (beste curveball) en Grayson Rodriguez (beste wissel) krijgen meer achtervolgingen met hun kenmerkende pitches dan al hun anderen.

We hebben zojuist deTop 100vorige week opnieuw, dus laten we nog eens kijken naar de hoogtepunten op de nieuwe lijst. Als we de eervolle vermeldingen meerekenen, zijn acht van de dertien beste spelers van het spel vertegenwoordigd – wat ook aangeeft hoe exclusief de toptoolclub is. De cijfers tussen haakjes zijn gebaseerd op de scoutingschaal van 20-80, waarbij 50 het hoogste klassegemiddelde vertegenwoordigt.

Beste slagman: Jackson Holliday, SS/2B, Orioles (70)
Holliday staat bovenaan de bijgewerkte Top 100 en zijn slagvaardigheid is de grootste reden daarvoor. De nummer 1 overall keuze in de 2022 Draft bereikte al op 19-jarige leeftijd Double-A halverwege zijn eerste volledige profseizoen, en hij is tot nu toe een slagman van .335/.466/.519 in zijn carrière met meer vrije lopen (98) dan strikeouts (94), terwijl hij vooral te maken kreeg met aanzienlijk oudere pitching. Hij maakt consistent luid contact met een eenvoudige linkshandige swing en een geavanceerde aanpak.

Ook in de running: Dylan Crews, OF, Nationals; Sal Frelick, OF, Brouwers; Jackson Merrill, SS, Padres

Beste kracht: Owen Caissie, OF, Cubs (65)
Caissie, het beste vooruitzicht dat de Cubs in de Yu Darvish-handel in december 2020 kregen, creëert enorme brute kracht met knuppelsnelheid en hefboomwerking in zijn linkshandige slag. Hij slaagt er deze zomer beter in om pitches aan te zetten en ze door de lucht te laten vliegen, waarbij hij uitdaagt voor de Triple Crown van de Double-A Southern League terwijl hij .293/.394/.554 slaat met 21 homeruns in 95 wedstrijden. Zijnuitgangssnelheden zijn uitzonderlijkvoor een 20-jarige en zou tot de beste in de Majors behoren.

Ook in de running: Marco Luciano, SS, Giants; Wyatt Langford, OF, Rangers; James Wood, OF, onderdanen

Januari Beste macht: Francisco Alvarez, C, Mets

Snelste hardloper: Justin Crawford, OF, Phillies (70)
Als zoon van voormalig All-Star Carl Crawford, die vier gestolen basistitels van de American League won in zijn eerste vijf volledige seizoenen in de grote competities, heeft Justin de snelheid van zijn vader geërfd. Hij klokte herhaaldelijk minder dan 6,2 seconden in sprints van 60 meter op het showcasecircuit van de middelbare school, heeft dit seizoen 40 honken veroverd in 47 pogingen en heeft zijn snelheid ook gebruikt om verschillende infield-hits te verslaan op weg naar het leiden van de Single-A Florida State. League in het slaan op .344.

Ook in de running: Jackson Chourio, OF, Brewers; Max Clark, OF, Tijgers; Druw Jones, OF, Diamondbacks

Januari Snelste hardloper: Corbin Carroll, OF, Diamondbacks

Beste arm: Masyn Winn, SS/2B, Cardinals (80)
Winn speelde zowel een korte stop als een rechtshandige werper als een middelbare scholier uit Texas, en sommige clubs vonden hem meer leuk als werper nadat hij zijn fastball-aanraking met een snelheid van 98 mph had gezien. De Cardinals lieten hem één keer professioneel pitchen voordat hij een fulltime korte stop werd, en hebben geen reden gehad om die beslissing te betreuren. Dankzij zijn elite-arm kan hij worpen maken die veel korte stops niet kunnen, en dat heeft hij op beroemde wijze opgenomeneen pijltje van 160,5 km/uurtijdens de SiriusXM All-Star Futures Game 2022. Hij haalde in juli ook een snelheid van 160 km/uur op een estafette in een Triple-A-wedstrijd.

Ook in de running: Coby Mayo, 3B/1B, Orioles; Sebastian Walcott, SS, Rangers; Carson Williams, SS, Rays

Januari Beste arm: Winn

Beste verdediger: Pete Crow-Armstrong, OF, Cubs (80)
Crow-Armstrong wordt geprezen als de beste verdediger bij de Minors sinds hij naar Chicago kwam in 2021, waarbij Javier Báez en Trevor Williams naar de Mets werden gestuurd. Hij overbrugt beide gaten met een combinatie van snelheid, instinct en onbevreesdheid, en zijn stevige arm versterkt ook zijn defensieve profiel. Hij heeft zeker het potentieel om de eerste Cub te worden die een gouden handschoen op het middenveld wint sinds Bob Dernier in 1984.

Ook in de running: Duw Jones, OF, Diamondbacks; Joey Ortiz, INF, Orioles; Ceddanne Rafaela, OF/SS, Red Sox

Januari Beste verdediger: Crow-Armstrong

Beste Fastball: Paul Skenes, RHP, Pirates (80)
Skenes, de nummer 1 algemene keuze in de Draft van 2023, won de College World Series met Louisiana State, terwijl hij NCAA Division I leidde in strikeouts (209), strikeouts per negen innings (15,3) en WHIP (0,75) en op de tweede plaats eindigde in overwinningen (12). ), ERA (1,69) en het gemiddelde van de tegenstanders (.165). Hij reed de hele lente gemiddeld 98,6 km / u met zijn fastball en bereikte een topsnelheid van 160 km / u. Naast pure snelheid valt zijn heater ook op door een vlakke naderingshoek en goede draagkracht.

Ook in de running: Daniel Espino, RHP, Guardians; Nick Frasso, RHP, Ontduikers; Kyle Harrison, LHP, reuzen

Januari Beste Fastball: Espino

Beste Curveball: Ben Brown, RHP, Cubs (60)
Nog een slimme handelsovername door de Cubs, Brown kwam over van de Phillies in een deal van juli 2022 voor David Robertson. Zijn outpitch is een brekende bal die hij een slider noemt, maar die veel meer neerwaarts dan zijdelings beweegt en het pad volgt van een traditionele curveball. Hij gooit het met kracht in het midden van de jaren 80 en krijgt schommelingen en missers binnen de slagzone en jaagt daarbuiten. Zijn 12,7 strikeouts per negen innings zouden op de vierde plaats staan ​​bij de Minors als hij niet een paar innings verwijderd was van kwalificatie.

Ook in de running: Tink Vandaar, RHP, Cardinals; Dylan Lesko, RHP, Padres; Quinn Priester, RHP, Piraten

Januari Beste Curveball: Hunter Brown, RHP, Astros

Beste Slider: Paul Skenes, RHP, Pirates (70)
Skenes wedijvert met Stephen Strasburg als de beste werper in de geschiedenis van Draft, vooral dankzij zijn fastball/slider-combinatie. Zijn slide-stuk is een monster van 130 tot 150 km/uur met veel horizontale en verticale actie, maar toch slaagt hij erin het goed te beheersen. Het genereerde tijdens het collegeseizoen een absurd swing-and-miss-percentage van 62 procent, evenals een achtervolgingspercentage van 32 procent.

Ook in de running: Daniel Espino, RHP, Guardians; Jackson Jobe, RHP, Tijgers; Jacob Misiorowski, RHP, Brouwers

Januari Beste slider: Espino

Beste afwisseling: Dylan Lesko, RHP, Padres (70)
Lesko had niet alleen de beste verandering in de 2022 Draft, maar sommige ervaren scouts beoordeelden het ook als de beste cambio op de middelbare school die ze ooit hadden gezien. Het bevindt zich in de lage jaren 80, buigt zijwaarts en heeft ook wat zink als het op de plaat aankomt. Zijn geavanceerde gevoel voor pitchen bracht de Padres ertoe hem als 15e overall te selecteren, ook al had hij drie maanden van tevoren een operatie aan Tommy John ondergaan, en hij herwon snel zijn geschiktheid met zijn wissel toen hij deze zomer terugkeerde naar de heuvel.

Ook in de running: Gavin Stone, RHP, Dodgers; Ricky Tiedemann, LHP, Blue Jays; Carson Whisenhunt, LHP, reuzen

Januari Beste wissel: Grayson Rodriguez, RHP, Orioles

Beste controle: Andrew Painter, RHP, Phillies (65)
Na een seizoen 2022 waarin hij op 19-jarige leeftijd Double-A bereikte en alle Minor League-werpers aanvoerde met minstens 100 innings in K-BB-percentage (32,4), werd Painter gerangschikt als de beste pitcher-prospect voor honkbal. Hij combineert een hoogwaardige mix van vier velden met de mogelijkheid om zijn aanbod te lokaliseren waar hij maar wil, maar heeft dit jaar helaas nooit de heuvel beklommen in een officiële wedstrijd. Hij blesseerde zijn elleboog tijdens Spring Training en onderging in juli een Tommy John-operatie.

Ook in de running: Rhett Lowder, RHP, Reds; Paul Skenes, RHP, Piraten; Robby Snelling, LHP, Padres

Januari Beste controle: schilder

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Corie Satterfield

Last Updated: 15/12/2023

Views: 6600

Rating: 4.1 / 5 (62 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Corie Satterfield

Birthday: 1992-08-19

Address: 850 Benjamin Bridge, Dickinsonchester, CO 68572-0542

Phone: +26813599986666

Job: Sales Manager

Hobby: Table tennis, Soapmaking, Flower arranging, amateur radio, Rock climbing, scrapbook, Horseback riding

Introduction: My name is Corie Satterfield, I am a fancy, perfect, spotless, quaint, fantastic, funny, lucky person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.