52 geweldige foyer ontwerpideeën die je gasten zullen verbaderen (2023)

52 Amazing Foyer Design Ideas That Will Wow Your Guests (1)

Je zou een boek niet moeten beoordelen op zijn cover - maar eerste indrukken doen ertoe, dus in veel gevallen vinden we het eerlijk om een te beoordelenthuisdoor zijnfoyer.De ingang moet de toon zetten voor wat ons te wachten staat, dus je wilt dat het wordt versierd op een manier die echt de stijl en stemming van je hele huis laat zien (niet om te veel druk aan de foyer toe te voegen, of zo!).Ze overkomen ook enkele van de leukste ruimtes om te versieren!Of het nu een groot huis is of een klein huisappartementmet eenhoekjeBij de deur is de inzending van uw huis het eerste dat bezoekers zien wanneer ze uw huis binnenstappen en de aanblik die u elke dag thuis verwelkomt.Dus maak er een goede!Van high-drama tot supercozy, hier zijn 52 van onze favoriete toegangsingen uit de pagina's vanHuis mooievenals onze favoriete nieuwe ontwerpers.

Advertentie - Lees hieronder verder

1

Inname antiek

52 Amazing Foyer Design Ideas That Will Wow Your Guests (2)

Robin HenryVul deze boerderij uit 1910 met een scala aan antiek, maar zorgde ervoor dat het niet te traditioneel scheef met onverwachte kleuren, verse accenten en vetgedrukte patroonmenging.Glanzende honingkleurige muren creëren een warm welkom.

Advertentie - Lees hieronder verder

2

Pronk met je speelse kant

52 Amazing Foyer Design Ideas That Will Wow Your Guests (3)

Dit huis, ontworpen door het in Amsterdam gevestigde bedrijfAtelier NDgaat helemaal over plezier - wat duidelijk is vanaf het moment dat je de foyer binnenstapt.Een stoffige lavendel verfkleur wordt gebruikt voor de deur- en raamkozijnen, terwijl een peachier-toon het plafond bedekt, mooi overeenkomend met de licht gekleurde visgraat houten vloeren.Het behang verbindt alle tinten roze en paars.

Advertentie - Lees hieronder verder

3

Houd het klein maar machtig

52 Amazing Foyer Design Ideas That Will Wow Your Guests (4)

Om wat kleur naar je ingang te brengen terwijl je het casual houdt, leun je wat olieverfschilderijen op de vloer onder een smalle consoletafel.We zijn dol op de eclectische sfeer van het Houndstooth -gebied tapijt, antieke tafel en boerderij werper in deze ruimte doorAndrew Flesher.

Advertentie - Lees hieronder verder

4

Pas een organisatiezone aan

52 Amazing Foyer Design Ideas That Will Wow Your Guests (5)

Pas een entryway -werkpaard aan dat alles in één stuk voor elkaar krijgt!Een drijvende bank en opslagstuk in deze ingang van Kureck Jones bewijst hoe nuttig het kan zijn.Met twee laden voor essentiële doorliggenden en een oppervlak voor een lamp en een kleine bank met een comfortabel kussen, heeft deze twee-in-één ingebouwde het allemaal.Bovendien is er nog ruimte voor een spiegel en veel muurhaken.

Advertentie - Lees hieronder verder

5

Trouw oud en nieuw

52 Amazing Foyer Design Ideas That Will Wow Your Guests (6)

Het Australische interieur -ontwerpteam Arent & Pyke staat bekend om zijn scherpe oog voor het combineren van moderne afwerkingen en accenten met periodefuncties en antiek.Het is mogelijk om te beheersen, zelfs in kleine ruimtes zoals deze ingang!Een klein marmeren drijvende plank wordt ondersteund door een beugel die de klassieke lambrisering nabootst, en een rijk Art Deco -vloerkleed brengt tonnen kleur en plezier.

Advertentie - Lees hieronder verder

6

Ga helemaal uit met galerijmuren

52 Amazing Foyer Design Ideas That Will Wow Your Guests (7)

OntwerperLathem GordonEen heerlijke galerijwand van zwart-witte foto's gemaakt in vergulde frames om de kleine ingang in haar huis in Georgia op te sparten.Grijze verf koelt af van alle flam -glans.

Advertentie - Lees hieronder verder

7

Hang het portret van een huisdier op

52 Amazing Foyer Design Ideas That Will Wow Your Guests (8)

Een kunstenaar opgeven om een hyperrealistisch portret van uw huisdier te veroveren om in de ingang te hangen om u en uw gasten te begroeten elke keer dat u door de voordeur loopt.We houden van deze foyer doorRomanek Design Studio.De juxtapositie tussen de serieuze uitdrukking van de hond en de relaxte vloertegels, gooikussen, bank en stammen creëren een leuke sfeer van oneerbiedigheid.

Advertentie - Lees hieronder verder

8

Knijp in een hoek

52 Amazing Foyer Design Ideas That Will Wow Your Guests (9)

Zelfs een hoek kan een juiste invoer worden met de juiste accessoires.Ontwerper Sarah Solis kon niet in een grote ronde middentafel in deze ingang passen, dus in plaats daarvan nestelde ze een kleinere en grotere optie in een hoek voor een soortgelijk effect en leverde vervolgens de vloeren op met een kleurrijk vloerkleed.

Advertentie - Lees hieronder verder

9

Maak een verklaring met kunstwerken en materialen

52 Amazing Foyer Design Ideas That Will Wow Your Guests (10)

In deze New York City herstelde Industrial Loft,Bunny Williams interieurontwerpEn het architectuurbureau Ferguson & Shamamian gebruikte de ingang als een manier om de scène te bepalen voor wat ons te wachten staat: een indrukwekkende kunstcollectie, periodeelementen met hedendaagse spins en luchtige, lichte kleuren.Een foyer is een ideale plek om een favoriet kunstwerk op te hangen voor maximale impact.Deze inzending Hall laat het kunstwerk van de klant en de prachtige botten de sterren van de show zijn.

Advertentie - Lees hieronder verder

10

Gebruik een gedurfde kleur

52 Amazing Foyer Design Ideas That Will Wow Your Guests (11)

Lipstick Pink is misschien niet de meest voor de hand liggende keuze voor een foyer, maar in deze 19e-eeuwseBrooklyn herenhuis, het is een totale showstopper.Ontwerper Jonathan Berger, die Benjamin Moore's Razzle Daz gebruikte, speelde de historische glamour met een Louis XV-stoel en tafel en een 18e-eeuwse Italiaanse spiegel.

Advertentie - Lees hieronder verder

11

Meng het in

52 Amazing Foyer Design Ideas That Will Wow Your Guests (12)

OmdatLauren Waters'sLift opent recht in de hele open plattegrondruimte, ze moest het voelen als een foyer, woonkamer, eetkamer en thuiskantoor tegelijk.Dus plaatste ze een volledige kitty hoekspiegel in de hoek naast een baarmoederstoel.Het is mooi, maar maakt ook outfit goedkeuringen en schoenveteringen eenvoudiger.Aan de andere kant is een industriële voetstuktafel met een kleine catch-all voor sleutels.

Advertentie - Lees hieronder verder

12

Voeg dierenprint toe

52 Amazing Foyer Design Ideas That Will Wow Your Guests (13)

Ontwerpers zijn dol op dierenprints voor traplopers - ze zijn geweldig in het camoufleren van modderige voetafdrukken, morsen en andere slijtage uit het dagelijkse leven.Garrow Kedigiangebruikte Stark's klassieke Antilocarpa voor de trappen van zijn herenhuis in Montreal ter ere van de geschiedenis van de regio.

Advertentie - Lees hieronder verder

13

Hebben een prominent instrument

52 Amazing Foyer Design Ideas That Will Wow Your Guests (14)

Wat is een betere manier om een grote ingang te maken dan met een grote piano?In deze ingang ontworpen door Dallas-gebaseerde decorateurJean Liu, de glanzende zwarte piano beweert een statige, formele lucht, terwijl de lichte houten vloeren, moderne glazen elementen en versleten lederen stukken zorgen voor een geaard welkom.

Advertentie - Lees hieronder verder

14

Pak het allemaal in

52 Amazing Foyer Design Ideas That Will Wow Your Guests (15)

Als u met een ingang van een pint-formaat werkt, kunt u het nog steeds groots laten aanvoelen.Een voorbeeld hiervan?Deze foyer ontworpenTamson's Johnson.Het enige dat nodig is, is een chique spiegel, accentstoel, parapluhouder en een paar haken.Met de juiste stukken, yoU kunt slechts een paar items in een sculpturale statement strekken.

Advertentie - Lees hieronder verder

15

Gebruik slimme opslag

52 Amazing Foyer Design Ideas That Will Wow Your Guests (16)

Het koraal -boktafel is niet alleen opvallend - het verbergt ook de rommel van de familie."Het heeft veel spullen die eronder op een plank zijn opgeslagen - Baseball Mitts en Wellington -laarzen", zegt ontwerper Tom Scheerer, die met Quadrille werkte om het rooster Wallcovering te creëren.

Advertentie - Lees hieronder verder

16

Investeer in aangepaste builds

52 Amazing Foyer Design Ideas That Will Wow Your Guests (17)

Ontworpen doorCorey Jenkins, Dit kleine hoekje is een ander geweldig voorbeeld van een kleine maar impactvolle ingang.Hij maximaliseerde de beperkte ruimte met een ingebouwde bank en een slanke bijzettafel voor toetsen en andere benodigdheden.Daarna bedekte hij de muur in een opvallend blauw behang om alle witte ruimte te verbreken.Het is de perfecte aanvulling op het chevron -worp kussen en grafisch kunstwerk.

Advertentie - Lees hieronder verder

17

Omarm old-school styling

52 Amazing Foyer Design Ideas That Will Wow Your Guests (18)

Architect James Carter en ontwerper Jane Hawkins kozen voor een met een laag plafond met een op en neer trapland in dit nieuw gebouwde (maar oud uitziende) landhuis."Als je binnenkomt, voelt het als een klein huisje. We wilden het drama uitstellen", zegt Carter.

Advertentie - Lees hieronder verder

18

Laat het licht binnenkomen met glazen panelen

52 Amazing Foyer Design Ideas That Will Wow Your Guests (19)

De inktspigment en scherpe hoeken van de verlichtingsarmaturen en grafische vloerkleden beweren een moderne rand aan de foyer, die ook slechts een scheutje old-school decadentie krijgt met een sierlijke consoletafel.Het is eclectisch zonder te schokken.Ook pro -tip: als u de ingang opnieuw doet, overweeg dan om uw voordeuren te flankeren met glazen panelen om de hele ruimte met natuurlijk licht te overspoelen.

Advertentie - Lees hieronder verder

19

#BlueandwhiteForever

52 Amazing Foyer Design Ideas That Will Wow Your Guests (20)

Niemand doet blauw en wit zoalsMark D. Sikes.Hij stapelde zich op de patronen in deze foyer van Beverly Hills, waarbij hij China Seas Wallpaper en textiel combineerde met Fermoie -kroonluchter en een gestreepte tapijt van Elizabeth Eakins.

Advertentie - Lees hieronder verder

20

Vul de negatieve ruimte

52 Amazing Foyer Design Ideas That Will Wow Your Guests (21)

Die ongemakkelijke ruimte onder de trap hoeft niet zo, nou ja, ongemakkelijk te zijn.Romanek Design Studio versprat de negatieve ruimte op met een elegante bank en een reeks kleine frames die werken met de schaal van de niche maar spreken tot de andere ontwerpconcepten van de kamer, zoals de zwart -witte stenen tegels en uitgebreide kroonluchter.Een architecturale ontlasting en moderne accenten brengen de perfecte balans.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ouida Strosin DO

Last Updated: 16/12/2023

Views: 5922

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ouida Strosin DO

Birthday: 1995-04-27

Address: Suite 927 930 Kilback Radial, Candidaville, TN 87795

Phone: +8561498978366

Job: Legacy Manufacturing Specialist

Hobby: Singing, Mountain biking, Water sports, Water sports, Taxidermy, Polo, Pet

Introduction: My name is Ouida Strosin DO, I am a precious, combative, spotless, modern, spotless, beautiful, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.