17 tekenen dat ze je niet op prijs stelt (en hoe te reageren) (2023)

Of ze nu gewoon je verliefdheid, je vriendin of je vrouw is, het maakt echt niet uit.

Het steekt precies hetzelfde als je kunt voelen dat je meisje je inspanningen niet waardeert - en veel erger als ze je als persoon niet op prijs stelt.

Daar daar.Het lijkt deprimerend, maar geloof me - je kunt dingen volledig omdraaien met de juiste begeleiding.

Kijk voor nu hoeveel van deze tekenen je in je meisje ziet om te weten hoe serieus je zaak is.

1) Ze ziet er niet uit alsof ze een miljoen dollar heeft gewonnen als je samen bent.

Over het algemeen, wanneer een meisje van je houdt, is het moeilijk voor haar om haar geluk te verbergen.Ze zal uitstralen van vreugde als je samen bent.Meisjes zijn op die manier schattig.

Natuurlijk hangt het ervan af hoe lang je samen bent geweest.

Als je een paar weken aan het daten bent, behalve dat ze van oor tot oor zou glimlachen en giechelt naar je lamste grappen.

Als je al tien jaar samen bent, is ze misschien niet zo giggly, maar ze zal je zeker nog steeds aan je kijken met fonkelende ogen.

AlsZe ziet er ellendig uit als ze bij je is- Als ze het gewicht van de wereld op haar schouders draagt, nou ... het is een teken dat ze je niet op prijs stelt.Voor haar voeg je niet toe aan haar geluk en ze probeert het niet eens te verbergen.

2) Ze geeft niet om uw mening.

Vroeger vroeg ze je mening, zelfs als het precies is welk merk kookolie te kopen.

Nu?

Ze vraagt je niet eens of het goed is voor haar om naar Timbuktu te gaan.

Als ze vroeger veel gaf om wat je denkt, veranderde ze, vraag jezelf af wat er echt is gebeurd en wanneer.Dit soort dingen gebeurt niet alleen in een oogwenk.

Heb je haar vertrouwen gebroken??Heb je iets gedaan zonder haar mening of toestemming te vragen en geeft ze je gewoon een voorproefje van je eigen medicijn?

Omdat ja, het is mogelijk dat ze je gewoon haalt en het is niet echt omdat ze jou en je mening niet waardeert.Maar als ze altijd zo is geweest - meer of minder - dan waardeert ze je echt niet voor wie je bent.

3) Ze grijnst en rolt met haar ogen, zelfs als je alleen maar ademen.

Wanneer je meisje pittig, sarcastisch en gewoon algehele minachtend tegenover jou begint te worden,Ze haat je wezen.Nogmaals, je hebt misschien iets gedaan dat haar kwaad heeft gemaakt of ze is begonnen niet te waarderen wie je bent.

Dit is vooral beledigend en verdrietig als je iets goeds voor haar doet - zoals het koken van haar favoriete gerecht of het uitlaten van haar hond - en ze zou gewoon grijnzen of zijn schouders ophalen alsof ze je niet nodig hebt om die dingen voor haar te doen.

Als het zo duidelijk is dat ze je niet wil prijzen voor je inspanningen, ga niet gewoon achteruit, je moet precies weten waarom.

U verdient dat soort behandeling niet.Vooral als u zich aan elkaar inzet.Maar doe het zo kalm mogelijk (ik geef je later tips).

4) Ze denkt dat je aardig bent ... maar veel te leuk.

Wanneer een vrouw met mannen omgaat, categoriseert ze deze automatisch als"Relatiemateriaal","Bedmateriaal", of gewoon een aardige vent met wie ze af en toe kan rondhangen.

En soms worden vrouwen die de gepassioneerde soort liefde willen, uitgeschakeld door aardige jongens.Ja, het is geen zin, maar dat is verleiding voor jou.Dat is precies hoe sommige vrouwen zijn bedraad.Ze moeten de tintelingen voelen om u zelfs te waarderen en als een potentiële partner te beschouwen.

Maar het goede nieuws is dat je het daadwerkelijk kunt activeren.

Ik heb dit geleerd van Relationship Guru Bobby Rio.

Hij praat over de psychologie achter de precieze stappen die een vrouw doormaakt wanneer ze verliefd wordt en hoe die gevoelens opnieuw te creëren.Hoe je jezelf eindelijk ontdoen van fouten van 'aardige vent' die je sociale leven pijn doen.

Als je wilt dat je droommeisje geobsedeerd raakt door je, danBekijk hier zijn uitstekende gratis video.

Je moet klaar zijn.Wat je in deze video leert, is niet bepaald mooi - maar geen liefde is ook niet.

5) Ze gebruikt niet de geschenken die je haar geeft.

Als je vrouwwaardeert je echt, ze zou dragen en gebruiken wat je haar gaf, zelfs als het het lamste is ter wereld.

Ze zou zelfsvind het schattig dat je kreupel geschenken geeft en je erover plaagt... maar ze zal ze toch gebruiken.Dat is liefde.

Als je haar echter niet minstens één keer zag gebruiken, en ze zei niet eens een dank, het is een groot bord dat ze je geschenken niet waardeert (en jij!).

Misschien heeft ze je heel speciale geschenken uit het hart gegeven - zoals een schilderij of gehaakte - en je hebt net een goedkope mok gekocht.Welnu, het is gemakkelijk om te zeggen waarom ze dat niet doetwaardeer jou.

Maar als je haar een heel attent geschenk geeft - en een dure - en toch raakt ze het nooit aan, sorry om dit te zeggen, maar ze voelt niets voor je, maat.

6) Ze doet alsof het uw plicht is om voor haar te zorgen.

Sommige vrouwen worden gerechtigd en verwachten dat de mannen hen de hele freakin -tijd als prinsessen behandelen.

Wanneer je haar planten water geeft omdat ze de stad uit is, zegt ze niet eens een simpele dank.Wanneer je voor haar diner betaalt, gaat ze gewoon door en kauwt de maaltijd alsof ze je verantwoordelijkheid is.

Dit meisje is niet alleen niet waardering voor jou,Ze gebruikt je.Let heel goed op en vraag jezelf af of dit is wat je echt wilt.

7) Ze tagt je niet tijdens speciale gelegenheden.

Vroeger was je gewricht op de heup.Maar nu geeft ze er de voorkeur aan om haar ding te doen en bij haar mensen te zijn.

Waarom gebeurt dit?

Het is mogelijk dat uw relatie zo gespannen is gewordenZe wil niet dat anderen getuige zijn hoe vreselijk je samen bent.

Het is ook mogelijk dat ze is geëvolueerd tot een nieuwe persoon - een persoon die nu is uitgeschakeld door alles wat je doet.En ze wil niet vernederd worden als je met haar vrienden praat.

In beide gevallen is ze niet erg dol op je, dus ze zou liever alleen zijn dan je mee te taggen.

8) Ze onthoudt genegenheid.

Je weet dat ze een lief persoon is omdat je haar al een tijdje kent.En als je getrouwd bent, ken je haar tot de kern - je weet hoe ze je aanraakt en met je praat als ze verliefd is.

Het spreekt voor zich dat je ook weet wanneer ze precies het tegenovergestelde doet.

Ze is een ijskoningin geworden, en dat is waarschijnlijk omdatZe verliest haar gevoelens voor jou.

Vrouwen zijn over het algemeen aardig en erg geduldig, maar als ze ervan overtuigd zijn dat ze weg willen of dat ze echt niet geïnteresseerd zijn in een persoon, worden ze koud.

Dit is eigenlijk iets nobel van hun kant.Ze doen hun best om geen gemengde signalen te geven, zodat de man niet meer verwacht.Tegelijkertijd willen ze trouw zijn aan zichzelf.Er is niets erger dan nep -genegenheid.

9) Ze prijst andere mannen voor je.

Alle mannen willen zich gezocht voelen en aanbeden door de liefde van hun leven.Vrouwen weten dit, want dat is ook wat ze willen.

Dus als ze je wil laten zien dat ze je echt, echt, echt niet op prijs stelt,Ze zal andere mannen voor je prijzen.

Ze kan zelfs met ze flirten, dus de boodschap zal je heel duidelijk worden dat ze je niet wil, en dat ze je aanwezigheid zeker niet op prijs stelt.

10) Ze lacht niet om je grappen.

Voor de meeste mannen, wanneer een meisje om hun grappen lacht, is het gelijk aan dat ze eenwarme knuffel.

Het maakt ze gewoon gelukkig als ze in staat zijn om vreugde te verspreiden - plus, natuurlijk, het doet hen denken dat ze slim en zacht zijn, eigenschappen die alle mannen willen bezitten.

Het is ook een teken van aantrekkingskracht.Studies tonen aan dat vrouwen harder lachen wanneer ze zich aangetrokken voelen tot de persoon die de grap vertelt.

Dus als je meisje niet - of stopt - om je grappen te maken, is het absoluut geen goed teken.Het kan zelfs betekenen dat u niet compatibel bent en dat u uw relatie opnieuw moet evalueren.

11) Ze plukt haar vrienden over jou.

Dus het is vrijdagavond.Je nodigt haar uit om naar de bioscoop te gaan omdat haar favoriete film wordt getoond.

Raad eens?

Ze wijst je af en zegt dat ze iets heeft gepland met haar besties!

Gerelateerde verhalen van Hack Spirit

  • 8 dingen die mannen doen in relaties waardoor ze er onzeker uitzien
  • 9 Tekens Een man houdt van je zonder 'liefde' te zeggen
  • 8 dingen om te doen als je bij een man bent die gewoon niet kan communiceren

Je probeert het de week erna opnieuw.Hetzelfde gebeurt.

Maar het gaat ook niet alleen om datums.

Wanneer je meningen met haar vrienden botst, zestelt ze je nog niet even.Het is alsof ze echtrespecteert je geest helemaal niet.Je bent er nogal zeker van dat zelfs als haar vrienden zouden zeggen dat de wereld plat is, ze alleen met hen zou kantelen omdat.

En dat "omdat" is dat ze je niet leuk vindt en je waardeert.Eenvoudigweg.

12) Ze is afgesloten (maar alleen voor jou).

Ze is het "open boek" van iedereen ... maar niet de jouwe.Ze heeft zichzelf afgesloten van je en het steekt.

Als ze gewoon je verliefdheid is, wil ze misschien echt niet dat je haar achtervolgt en ze is bang dat je haar nog meer zou stalken als ze meer informatie over haar deelt.

Als je al een minnaar, een echtgenoot of een ex bent, heb je misschien haar vertrouwen verbroken en besloot ze je niet te vertellen dingen, anders zou de hele stad het weten.

Maar een andere grote mogelijkheid is dat ze gewoon niet zo in je is.

Omdat je ziet, een persoon die van iemand houdt, is bereid risico's te nemen, omdat het openen de enige manier is om elke relatie te verdiepen.

13) Ze is niet geïnteresseerd in wat je doet.

Je vertelt haar over je loopbaanvoortgang en wat doet ze?

Ze controleert haar telefoon, kijkt elders en ze verandert het onderwerp.Ze doet niets anders dan je haar aandacht geven.

Luister, als iemand van je houdt, zullen ze zich niet vervelen met je levensupdates, zelfs als je gewoon praat over je irritante woon -werkverkeer van je werk.

Hoeveel meer als je over iets belangrijks voor je praat!

Wanneer dit gebeurt, is dat meestal omdat ze niet in je geïnteresseerd zijn en het heeft echt niets te maken met het ding waar je het over hebt.

Je kunt praten over je reis naar de maan, maar als een meisje je niet op prijs stelt, zou ze zone uitkomen.

14) Ze maakt zich geen zorgen om je niet te respecteren.

Ze snijdt je midden in de zin als je praat.

Ze beëindigt telefoontjes, zelfs als je nog steeds aan het praten bent.

Ze verlaat de kamer zodra je binnenkomt.

Wanneer een vrouw een totale b*tch wordt wanneer ze vriendelijk en lief was, geloof me, het gebeurde niet van de ene dag op de andere.Het was een lang proces voor haar om zo te worden.

Misschien heb je veel kleine gevechten gehad, misschien ben je haar begonnen te negeren ... en langzaam maar zeker is ze gestopt met van je te houden.

Vraag jezelf af wat je hebt gedaan dat ze je wil laten zien hoe niet waardering ze van je is omdat ze waarschijnlijk gewond is en ze praktisch volledig is opgegeven.

15) Ze zegt dat je haar niet op prijs stelt.

Vrouwen willen zich geliefd voelen, en mannen willen zich nodig voelen.In het algemeen.

Als je meisje zich onbemind begint te voelen (aka niet gewaardeerd), raad eens wat ze zal doen?

Ze zal je ook niet waarderen!

Heeft ze je iets verteld, maar je luisterde gewoon niet of ondernam actie omdat je niet dacht dat ze je zou verlaten of interesse in je zou verliezen?

Denk goed na.

Dit geldt ook voor verliefdheden.Wanneer een meisje zich om welke reden dan ook genegeerd voelt, zouden ze je hetzelfde laten voelen - zelfs tien keer meer omdat ze hebben wat we trots noemen.Dat is de toorn van de geminanceerde vrouw.

Gelukkig is de remedie voor dit soort zaken heel eenvoudig.

Wat te doen om dingen om te keren

Als ze je verliefdheid is

Als ze gewoon je verliefdheid is, dan zou je blij moeten zijn dat je nog niet te diep bent.Het hart wil echter wat het hart wil.

Je zou het nog een laatste poging willen geven voordat je Bye-Bye zegt, Amirite?

Hier zijn enkele dingen die u kunt doen:

Als ze je vertelde of het je duidelijk heeft gemaakt dat ze je niet leuk vindt, blijf dan weg.Je respecteert haar grenzen en als je opdringerig bent geweest, is dit misschien de reden waarom ze je niet als een vriend op prijs stelt.

Als je het gevoel hebt dat ze jou ook leuk vindt, dan heb je misschien nog steeds de kans om haar te winnen.Misschien is het haar trots die in de weg staat.Begin met het bekijken van de video "ontgrendelen" hier.

Als je aan het daten bent

Als je nu aan het daten bent, zou je zeker minder bereid zijn haar te laten gaan.Je bewonder haar tenslotte niet meer van ver, maar probeer haar eigenlijk beter te leren kennen.

Maar aan de andere kant gaat dating helemaal over het beter kennen van je toekomstige partner voordat je stabiel gaat.Misschien vond ze het bijvoorbeeld niet leuk om over jou te leren.

Denk na over de redenen waarom ze misschien op deze manier handelt.Wanneer begon het?Zijn er specifieke incidenten waar ze vooral snarky of agressief zou worden?

Vraag jezelf af of je bereid bent om je toekomst door te brengen met iemand die je zo behandelt, of je zo gedraagt wanneer er problemen in je relatie zijn.

Probeer erover met haar te praten, maar wees niet te opgehangen als het niet lukt.Als het een troost is, heb je tenminste zo vroeg ontdekt dat het gewoon niet lukt, en je kunt in plaats daarvan je energieën op iemand gieten die meer compatibel is.

Als ze je vrouw is

Het is vooral lastig als ze al je vrouw is.

Je zult erover moeten nadenken waarom dingen zo zijn geworden.Je zou tenslotte niet met haar zijn getrouwd als je niet van elkaar hield.

En omdat je getrouwd bent, is het niet zo gemakkelijk om gewoon op te geven en opnieuw te beginnen met iemand die nieuw is.

Probeer haar te vragen wat er mis is.Misschien heb je iets verkeerds gedaan, had ze haar gek geworden, maar hebben ze het gevoel gegeven dat ze zich er niet voor kan openstellen.

Geef haar wat ruimte.Misschien heb je haar verstikt door jezelf veel te vaak aan haar ruimte op te leggen.Geef haar de tijd en ruimte die ze nodig heeft om af te koelen en probeer dan opnieuw uit te reiken.

Neem het niet te persoonlijk.Tenzij ze ronduit zegt dat je de schuld hebt, is het mogelijk dat ze gewoon veel te maken heeft.

Praat met een huwelijkstherapeut en leer uzelf meer over het omgaan met conflicten in het huwelijk.

Als je de hoop begint te verliezen

Wanneer u te maken hebt met problemen in een relatie (vooral gebrek aan respect), is het gemakkelijk om hulpeloos te worden.Je kunt zelfs in de verleiding komen om in de handdoek te gooien en liefde op te geven.

Ik wil voorstellen om iets anders te doen.

Het is iets dat ik heb geleerd van de wereldberoemde Shaman Rudá Iandê.Hij leerde me dat de manier om liefde en intimiteit te vinden niet is wat we cultureel geconditioneerd zijn om te geloven.

Zoals Red uitlegtIn deze verbluffende gratis video, velen van ons achtervolgen liefde op een giftige manier omdat ons niet wordt geleerd hoe we eerst van onszelf kunnen houden.

Dus als je je relatie en datingproblemen wilt oplossen, raad ik aan om eerst met jezelf te beginnen en Rudá's ongelooflijke advies te volgen.

Hier is opnieuw een link naar de gratis video.

Conclusie

Er zijn veel redenen waarom je meisje je misschien niet op prijs stelt of je zelfs begint te kwalijk nemen.

Maar hoewel de details kunnen veranderen, afhankelijk van je relatie met haar - of je nu verliefd bent, dating of getrouwd bent - is alles mogelijk met open communicatie en goede begeleiding.

En als dingen echt niet lukken, hey, je hebt het tenminste je beste kans gegeven voordat je je laatste afscheid nam.

Gerelateerde verhalen van Hack Spirit

  • 8 dingen die mannen doen in relaties waardoor ze er onzeker uitzien
  • 9 Tekens Een man houdt van je zonder 'liefde' te zeggen
  • 8 dingen om te doen als je bij een man bent die gewoon niet kan communiceren

Kan een relatiecoach jou ook helpen?

Als u specifiek advies over uw situatie wilt, kan het zeer nuttig zijn om met een relatiecoach te praten.

Ik weet dit uit persoonlijke ervaring ...

Een paar maanden geleden reikte ik naarRelatieheldToen ik door een zware patch ging in mijn relatie.Nadat ze zo lang in mijn gedachten verloren waren, gaven ze me een uniek inzicht in de dynamiek van mijn relatie en hoe het weer op het goede spoor te krijgen.

Als je nog nooit van Relatie Hero hebt gehoord, is het een site waar hoog opgeleide relatiecoaches mensen helpen door gecompliceerde en moeilijke liefdessituaties.

In slechts enkele minuten kunt u verbinding maken met een gecertificeerde relatiecoach en op maat gemaakt advies krijgen voor uw situatie.

Ik werd weggeblazen door hoe vriendelijk, empathisch en oprecht behulpzaam mijn coach was.

Neem de gratis quiz hier om te worden gekoppeld aan de perfecte coach voor jou.

Klik op de bovenstaande link om $ 50 korting op uw eerste sessie te krijgen - een exclusieve aanbieding voor Hack Spirit -lezers.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Greg O'Connell

Last Updated: 01/12/2023

Views: 6280

Rating: 4.1 / 5 (62 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Greg O'Connell

Birthday: 1992-01-10

Address: Suite 517 2436 Jefferey Pass, Shanitaside, UT 27519

Phone: +2614651609714

Job: Education Developer

Hobby: Cooking, Gambling, Pottery, Shooting, Baseball, Singing, Snowboarding

Introduction: My name is Greg O'Connell, I am a delightful, colorful, talented, kind, lively, modern, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.