10752 LILIAN ZWART › Veterboots › Caland Schoen (2024)

Bestellen

Met de zoekfunctie op onze site kunt u gericht de collectie bekijken, u kunt zoeken op trefwoord, merk en artikelnummer. Favoriete modellen kunt u selecteren en als u een keuze heeft bepaald voor één of meerdere modellen zet u het bestelproces in gang.

Verzendkosten

Bestellingen worden binnen Nederland gratis verzonden. Voor België en Duitsland worden 5 euro verzendkosten gerekend.

Voor overige landen in de EU gelden de volgende verzendkosten:

15 Euro: Frankrijk, (incl. Corsica en Monaco), Italië (excl. San Marino en Vaticaanstad), Luxemburg, Oostenrijk, Spanje (incl. Balearen, excl. Canarische Eilanden), Verenigd Koninkrijk (excl. Gibraltar en de Kanaaleilanden).

20 euro: alle overige landen in Europa (excl. Rusland).

De webshop levert niet buiten Europa. Meer informatie over levering en kosten buiten europa kunt u inwinnen via [emailprotected] of het contactformulier.

Betaalmogelijkheden

Wij bieden u vier betaalopties:

-iDeal is online betalen via uw eigen telebankiersysteem thuis. Hieraan doen ABN AMRO (voorheen ook Fortis Bank NL), ASN Bank, Friesland Bank, Rabobank, ING, SNS Bank, SNS Regiobank en Triodos Bank mee.


-Bij creditcard betaling accepteren wij Visa en Mastercard


-Paypal is veilig,snel en makkelijk online betalen met uw Paypal-account.


-Met Bancontact/Mistercash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.Betalingen via ideal, creditcard, Paypal en Bancontact worden vrijwel direct bij ons bevestigd en worden dus snel geleverd. Bij handmatige overschrijving krijgen wij pas bevestiging op het moment dat het bedrag is bijgeschreven. Dit kan duren tot 5 werkdagen na uw betaling. Houdt u er rekening mee dat dit invloed kan hebben op de levertijd van uw bestelling. Bestellingen die niet binnen twee weken zijn voldaan worden automatisch geannuleerd.

Betaalproces

U krijgt via de mail een orderbevestiging. Het is daarom belangrijk dat u het juiste mailadres opgeeft. Via de orderbevestiging geven wij aan dat de bestelprocedure succesvol is verlopen en dat wij uw order hebben ontvangen. Voor de financiële afhandeling maken wij gebruik van de payment provider Buckaroo. Dit om een veilige en soepele afhandeling van uw bestelling te waarborgen.

Leveren

Zodra wij van Buckaroo het signaal hebben ontvangen dat uw betaling is binnengekomen, zetten wij de levering in gang. Als de verzending is klaargemaakt ontvangt u een e-mail en wordt de zending binnen 1 werkdag thuis afgeleverd. In deze e-mail staat de track & trace code. Verzending binnen Nederland is gratis.

Levertijden binnen Nederland

Als u op maandag t/m vrijdag voor 16.00 uur bestelt, wordt uw bestelling vanaf de volgende dag op uw adres of op het pakketpunt wat u heeft geselecteerd aangeboden.

Bestelt u op zaterdag of zondag, dan wordt uw bestelling vanaf dinsdag aangeboden.

Bent u niet thuis, dan zal PostNL het pakketje bij de buren bezorgen tenzij u anders heeft aangegeven.

Bestellingen die betaald zijn middels overboeking worden enkele werkdagen later na ontvangst van uw betaling verzonden.

Levertijden buiten Nederland

Als u op maandag t/m vrijdag voor 16.00 uur bestelt, wordt uw bestelling dezelfde dag verwerkt en verzonden.

Bestelt u op zaterdag of zondag, dan wordt uw bestelling maandag verwerkt en verzonden.

Aanbiedingen en prijzen

Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt. De prijzen in de webshop zijn inclusief BTW, inclusief verzendkosten en hetzelfde als in onze winkels in Rotterdam en Amsterdam.

Toepasselijk recht

Op de koopovereenkomst is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

Calandschoen bv

Nieuwe Binnenweg 14

3015 BA Rotterdam

010-4366317

[emailprotected]

KvK-nummer: 24011653

BTW-nummer: NL

Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw bestelling, verzoeken wij u vriendelijk de betreffende artikelen binnen 14 dagen na ontvangst bij ons aan te melden voor retour. Dit kan via onze webshop in uwaccount. Na het aanmelden van uw retourzending heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om de artikelen voldoende gefrankeerd en met een kopie van de factuur aan ons retour te zenden. De kosten voor het retour zenden zijn voor eigen rekening. De schoenen zijn dan ongedragen, in de originele doos en stevig verpakt. U kunt daarvoor ook onze verzendzak hergebruiken. Indien u een andere maat of model wilt, dan kunt dat paar direct bestellen in de webshop. Als de schoenen in goede staat bij ons zijn aangekomen wordt het aankoopbedrag uiterlijk binnen twee weken, maar meestal binnen enkele werkdagen terug gestort op uw rekening.

Om het retourzenden nog makkelijker te maken kunt u gebruikmaken van onze retourservice. U kunt uw retourzending voordelig versturen of zelfs laten ophalen op een door u gekozen plaats en tijdstip.

Ook is het mogelijk dat u een paar dat u online heeft besteld in de winkel afgeeft. U kunt dan ook eventueel gelijk ruilen. U ontvangt een bewijs van afgifte. Het aankoopbedrag wordt direct retour geboekt en zal meestal binnen twee werkdagen weer op uw rekening staan waarmee u oorsponkelijk betaald had.

Voor schoenen die in de winkel zijn aangeschaft ontvangt u uitsluitend een tegoedbon of ander paar. Ruilen in de winkel kan binnen 14 dagen op vertoon van een kassabon. De schoenen dienen ongedragen en compleet met originele doos te zijn.Onze tegoedbonnen zijn onbeperkt geldig en te besteden in onze beide winkels.

10752 LILIAN  ZWART › Veterboots › Caland Schoen (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Terrell Hackett

Last Updated:

Views: 5357

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Terrell Hackett

Birthday: 1992-03-17

Address: Suite 453 459 Gibson Squares, East Adriane, AK 71925-5692

Phone: +21811810803470

Job: Chief Representative

Hobby: Board games, Rock climbing, Ghost hunting, Origami, Kabaddi, Mushroom hunting, Gaming

Introduction: My name is Terrell Hackett, I am a gleaming, brainy, courageous, helpful, healthy, cooperative, graceful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.